Skip to main content

Αποφράξεις Μπραχάμι – Αποφρακτική

Αποφράξεις Μπραχάμι

Αποφράξεις Μπραχάμι

 

 

Υπηρεσίες Απόφραξης/Έκφραξης με Ταχύτητα – Άριστη Εξυπηρέτηση – Εντιμότητα

Σε περίπτωση που ψάχνετε στο Μπραχάμι κάποιο αξιόπιστο γραφείο που να έχει πραγματική εμπειρία στον τομέα των αποφράξεων, φτάσατε στη σωστή ιστοσελίδα!Παρέχουμε εξυπηρέτηση άμεσα, ταχύτατα και έντιμα, αποφράσσοντας οποιοδήποτε δίκτυό έχει φραγεί, σε λογικές χρεώσεις, και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ιδιάζουσα περίπτωση;

Μολονότι οι περισσότερες περιπτώσεις απόφραξης έχουν μάλλον συνηθισμένα αίτια, υπάρχουν και πιο ιδιαίτερες, ιδιάζουσες περιπτώσεις. Για παράδειγμα:

 

 

 • Ρίζες δέντρων και θάμνων: αν και η βλάστηση είναι κατά γενική ομολογία ευχάριστη, οι σωληνώσεις «ενοχλούνται» ιδιαίτερα μιας και οι διάφορες ρίζες που εισβάλλουν στα φρεάτια και στους αγωγούς προκαλούν φραγή με αποτέλεσμα ένα δυσλειτουργικό ή και πλήρως κατεστραμμένο δίκτυο. Εμείς με ριζοκοπτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αποφράσουμε και εξομαλύνουμε τη ροή του δικτύου σας.
 • Άντληση ανεπιθύμητων υδάτων: Συχνά μετά από δυνατή βροχόπτωση, γείτονές σας μας καλούν για βοήθεια ώστε να σπεύσουμε και να αντλήσουμε με πανίσχυρες αντλίες το νερό που έχει κατακλύσει τα πάντα. Αν σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο, σε υπόγεια, φρεάτια και αποθήκες, με ένα τηλεφώνημά σας το πρόβλημά σας θα έχει λυθεί.

 

ΕγγυήσειςΠείρα που μετρά 35 ολόκληρα χρόνια στον τομέα των αποφράξεων. Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα απόφραξης που να μην γνωρίζουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε.

Σύγχρονος εξοπλισμός. Ακριβώς αυτό που μπορεί να κάνει μια δυσάρεστη κατάσταση παρελθόν. Ο συνδυασμός, δηλαδή, εμπειρίας και τεχνολογίας.

Εκπαιδευμένο προσωπικό, δοκιμασμένο στα δύσκολα. Η ανεκτίμητη εμπειρία και η αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων, καλύπτει ασφαλώς και τη δική σας περίπτωση.

Αρκετά συνεργεία ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και χωρίς αναβολές.

Ένας εναλλακτικός τρόπος να νιώσετε ξεγνοιασιά

Ως εταιρία παρέχουμε μερικές εξειδικευμένες υπηρεσίες ώστε να απαλύνουμε το άγχος σας ώστε να μην χρειαστείτε ξανά άμεση απόφραξη στον χώρο σας. Εάν αναλάβουμε την συντήρηση του δικτύου σας, δεν θα ξοδεύετε χρήματα και κόπο για ξαφνικές καταστροφές του δικτύου των σωληνώσεων. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε καν για την κατάσταση των αγωγών σας ή των φρεατίων σας. Όλα αυτά τα οφέλη με:

 

 • τακτική επιθεώρηση των σωληνώσεών σας ώστε να προβούμε στον προληπτικό καθαρισμό τους ανάλογα με τις ανάγκες του οικήματός αλλά και την ποσότητα ή το είδος των λυμάτων που εξυπηρετεί το δίκτυό σας. Συνήθως, μια τέτοια επιθεώρηση γίνεται ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
 • Προληπτικό καθαρισμό στο οριζόντιο δίκτυο οποιουδήποτε οικήματος, στα φρεάτια και στις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
 • Αναλαμβάνουμε την εκκένωση παντός είδους βόθρων, σηπτικών και απορροφητικών.

 

Συχνά Προβλήματα στα οποία δίνουμε λύση

Αναφέρουμε απλώς τις συνηθισμένες περιπτώσεις που καλύπτουμε συχνά στο Μπραχάμι:

 

 

 

 • βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας,
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές,
 • βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη,
 • φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση,
 • φρεάτια που ξεχειλίζουν και
 • κάποιο φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων.

Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Τηλεφωνήστε μας!