Skip to main content

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφρακτική

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

 

 

Εγγυημένα, Άμεσα και πάνω απ’ όλα, Χωρίς ζημιές

Δυστυχώς, το να ανακαλύπτετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα απόφραξης στα υδραυλικά του σπιτιού σας ή τους καταστήματος – επιχείρησής σας, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Συχνά αντιμετωπίζουμε προβλήματα τέτοιου είδους:

 

 

 

 

 • ένας βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας,
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές,
 • μια βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη,
 • ένα φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση,
 • φρεάτια που ξεχειλίζουν και
 • ένα φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων.

Ευτυχώς… υπάρχουμε κι εμείς!

Δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο το που μένετε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Να είστε σίγουροι ότι μόλις βρήκατε τρόπο να λύσετε οριστικά το πρόβλημα του δικτύου σας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, και όποια δυσκολία κι αν περνάτε, αυτή θα μετατραπεί σε λίγο μακρινή ανάμνηση. Αναρωτιέστε γιατί έχουμε τέτοια αυτοπεποίθηση;

Έχουμε κατάλληλα εφόδια

Απαράμιλλη πείρα πολλών ετών -συγκεκριμένα 35 ετών- στον κλάδο των αποφράξεων.Πλήρης, σύγχρονος εξοπλισμός. Στα δικά μας χέρια, αποτελεί το απόλυτο όπλο κατά οποιωνδήποτε φραγών.Έμπιστα άτομα τα οποία έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές σε καταστάσεις ιδιαίτερα παράξενες και ασυνήθιστες και, ως επακόλουθο, διαθέτουν εμπειρία η οποία σίγουρα περιλαμβάνει και την δική σας περίπτωση.Αρκετά συνεργεία ώστε να εξυπηρετούμε άμεσα και με ασφάλεια τους πελάτες μας.

Παρέχουμε Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Κάποια ασυνήθιστα προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλά σπιτικά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης τα οποία δεν λύνονται εύκολα με τους, συνήθεις, συμβατικούς τρόπους. Δυσάρεστες καταστάσεις όπως:

 

 

 

 

 • Ρίζες δέντρων ή θάμνων που ορισμένες φορές εισβάλλουν στα φρεάτια και στους αγωγούς βουλώνοντας τα και καθιστούν πλέον το δίκτυο μη αποτελεσματικό και προβληματικό. Με υπερσύγχρονο ριζοκοπτικό εξοπλισμό, θα απελευθερώσουμε τη ροή του δικτύου, αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία του.
 • Άντληση λιμναζόντων υδάτων: στην Αθήνα, και πολύ περισσότερο στα Νότια Προάστια, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό της έντονης βροχόπτωσης, αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των κατοίκων. Ο λόγος; Νερά στα υπόγεια, στα φρεάτια και σε άλλα μέρη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Ένα τηλεφώνημά σας σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, θα μας δώσει το δικαίωμα να προβούμε στην άμεση άντληση οποιασδήποτε ποσότητας νερού.

Παρέχουμε Μόνιμη Λύση

Ως εταιρία αναλαμβάνουμε την προστασία και τη συντήρηση οποιουδήποτε δικτύου ώστε να μην απαιτηθεί εργασία απόφραξης στο μέλλον, ιδιαίτερα στην περιοχή του Νέας Σμύρνης:

 

 

 • επιθεωρούμε με σχολαστικότητα τις σωληνώσεις σας και, έπειτα, συνεχίζουμε με τον προληπτικό καθαρισμό τους ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σας καθώς και τον φόρτο του εκάστοτε δικτύου, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
 • καθαρίζουμε προληπτικά το οριζόντιο δίκτυο οποιουδήποτε κτιριακού συγκροτήματος ή οικήματος, επαγγελματικού ή οικιακού, τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
 • αναλαμβάνουμε την εκκένωση βόθρων.

 

Αν θέλετε πραγματικές λύσεις και όχι ανούσιες υποσχέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.