Skip to main content

Αποφράξεις Παγκράτι – Αποφρακτική

Αποφράξεις Παγκράτι

Αποφράξεις ΠαγκράτιΜήπως ταλαιπωρήστε από φραγμένες σωληνώσεις στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο; Θέλετε μια εταιρεία αποφράξεων που να μπορεί να συντηρεί το δίκτυο σας, προκειμένου να απαλλαγείτε από προβλήματα τέτοιας φύσης;Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο! Μόλις βρήκατε πραγματικούς, γνήσιους επαγγελματίες του χώρου. Τα έμπειρα συνεργεία μας θα σας γλυτώσουν από περιττά έξοδα και ταλαιπωρία, αφού σας βοηθούν αμέσως, πάντοτε με υπευθυνότητα και οικονομία.

Τρόποι επίλυσης:

1) Αναλαμβάνουμε να συντηρούμε το δίκτυο σας, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Πώς;

 

 

  • Με τακτικές επισκέψεις και επιμελή έλεγχο στο δίκτυο ώστε να εμποδίσουμε τη δημιουργία μιας νέας φραγής σε αυτό.
  • Με καθαρισμό στο δίκτυο, προληπτικά, κάθε χρόνο, εξάμηνο, τρίμηνο ή μήνα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
  • Με προληπτικό καθαρισμό:

στους αγωγούς των αποχετεύσεων και των σιφωνίων και·στους αγωγούς της αποχέτευσης που συνδέονται με νιπτήρα, λεκάνη και μπανιέρα.

2) Εκκενώνουμε βόθρους, σηπτικούς ή απορροφητικούς.

3) Αναλαμβάνουμε την απάντληση νερών από διάφορα δωμάτια είτε χώρους στο σπίτι είτε στο κατάστημα σας σε περίπτωση που πλημμυρίσουν. Με τα επαγγελματικά μηχανήματα και τις ειδικές αντλίες που έχουμε στη διάθεση μας, η άντληση των λιμναζόντων νερών είναι πλέον «παιχνιδάκι» για εμάς.Πολύ συχνά στα οικήματα μας προκαλούνται φραγές (ο κανονικός όρος είναι «αποφράξεις» που λανθασμένα εφαρμόζεται στη διαδικασία της έκφραξης) σε χώρους όπως είναι:

 

 

 

 

  • οι υδρορροές ή τα σιφώνια,
  • οι λεκάνες και οι μπανιέρες,
  • οι νιπτήρες,
  • τα φρεάτια και,
  • τα δίκτυα απορροής βρόμικων νερών.

Το πόσο σύντομα θα αντιμετωπιστεί το καθένα από τα παραπάνω προβλήματα παίζει σημαντικό ρόλο. Για το λόγω αυτό ανταποκρινόμαστε γρήγορα στο κάλεσμα των πελατών μας, αφού μας απαρτίζουν καλά οργανωμένα και εκπαιδευμένα συνεργεία.Σας ενημερώνουμε επίσης ότι βρισκόμαστε στον τομέα των αποφράξεων και εκφράξεων σχεδόν 35 χρόνια! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν έχουμε εξοπλιστεί με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να λύνουμε αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που προκύπτει στο δίκτυο σας. Επειδή μόνοι μας τελείως δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, κάτι πολύ σημαντικό ακόμη για την σωστή εξυπηρέτηση σας είναι και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε. Αυτός αποτελείται από:I. τα ειδικά στην αφαίρεση ριζών μηχανήματα, από δέντρα και άλλα φυτά όταν προκαλούν ζημιές στο δίκτυο μπαίνοντας σε αυτό.II. τις ειδικές κάμερες που εισχωρούν βαθιά στο βουλωμένο δίκτυο και εποπτεύουν σε γωνία 360 μοιρών, με σκοπό να εξετάσουμε λεπτομερώς τη βλάβη για να βρούμε μια αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα.Η Εταιρεία μας επιθυμεί να σας βοηθήσει γιατί δεν θέλει να ταλαιπωρείστε άδικα. Διαθέτει λοιπόν για όλους τους πελάτες της πείρα, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να τους απαλλάξει πολύ σύντομα, οικονομικά αλλά προπάντων μόνιμα από τέτοια ανεπιθύμητα προβλήματα που προκύπτουν στο δίκτυο.Θέλουμε να υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας. Γι’ αυτό συζητάμε μαζί τους με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημα που έχει προκληθεί και έπειτα τους ενημερώνουμε για όλες τις λύσεις που υπάρχουν, αλλά δεν ξεχνάμε να τους τονίσουμε ποια είναι η πιο συμφέρουσα που υπάρχει. Βέβαια δεν προβαίνουμε σε δικές μας ενέργειες αφού γνωρίζουμε πως η τελική επιλογή ανήκει στον πελάτη και σύμφωνα με αυτή πορεύονται τα συνεργεία μας.

Τηλεφωνήστε μας τώρα! Σταματήστε την ταλαιπωρία σήμερα κιόλας.