Skip to main content

Απολυμάνσεις Άνοιξη – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Άνοιξη

Απολυμάνσεις Άνοιξη Η Άνοιξη είναι μια από τις περιοχές της Αττικής που δοκιμάζεται έντονα από την εισβολή εντόμων και τρωκτικών, λόγω του άφθονου πρασίνου και της γειτνίασής της με την Πεντέλη.Αν ταλανίζεστε κι εσείς από παρόμοια προβλήματα, αντιμετωπίστε το άμεσα και αποτελεσματικά με τη βοήθεια του εξειδικευμένου συνεργείου μας. Αναλαμβάνουμε παντός είδους απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε όλη την περιοχή της Άνοιξης, με διαπιστευτήρια την πολύχρονη πείρα μας και την υψηλή μας εξειδίκευση.Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του χώρου που θέλετε να απολυμάνετε και πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας να προστατέψουμε την υγεία τη δική σας και της οικογένειάς σας, σας απαλλάσσουμε μόνιμα από οποιαδήποτε έντομα και κάθε είδους τρωκτικά.

 

Πότε Πρέπει να Ζητήσετε Βοήθεια

Η σωστή ενημέρωση και εγρήγορση θα σας βοηθήσει να ζητήσετε αμέσως βοήθεια αν διαπιστώσετε ότι έχετε πρόβλημα εντόμων ή τρωκτικών.Λόγου χάρη, αν αντιληφθείτε:

 • έστω και ένα έντομο ή ποντίκι να περιφέρεται σε κάποιον χώρο του σπιτιού, ιδιαίτερα τη νύχτα, να είστε βέβαιοι ότι μια εστία μολύνσεων αναπτύσσεται σε κάποιο ή κάποια σημεία του σπιτιού·
 • μικροφθορές σε ξύλινα έπιπλα, καλώδια κ.ά. Ξυλοφάγα έντομα, (όπως το σαράκι και ο τερμίτης), όπως και τρωκτικά, ιδίως τα ποντίκια, αρέσκονται να ροκανίζουν σκληρές επιφάνειες·
 • επίμονη δυσοσμία: έντομα, ποντίκια και αρουραίοι φροντίζουν να κάνουν εμφανή την παρουσία τους με μια επίμονη δυσάρεστη οσμή, που δεν καλύπτεται εύκολα από αρωματικά χώρου·
 • ακαθαρσίες, κυρίως περιττώματα ποντικών ή απεκδύματα εντόμων·

είναι βέβαιο πως χρειάζεστε άμεσα υπηρεσίες απολύμανσης και/ή απεντόμωσης – μυοκτονίας.

 

Τι σας Προσφέρουμε

Γνωρίζουμε καλά την περιοχή της Άνοιξης και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και είμαστε σε θέση, όχι απλά να εξαφανίσουμε προσωρινά την ενοχλητική και επικίνδυνη για την υγεία σας παρουσία εντόμων και τρωκτικών, αλλά να σας απαλλάξουμε μακροπρόθεσμα από αυτά.

Απολυμάνσεις

Εφαρμόζουμε απολυμάνσεις παντός είδους σε οποιονδήποτε χώρο, οικιακό, επαγγελματικό, υπαίθριο, ακόμη και στα πλέον δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία: σε φωταγωγούς, έπιπλα, γωνίες, σκεπές, ψευδοροφές κτλ. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο, εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικές απολυμαντικές ουσίες που εξοντώνουν κάθε μικροοργανισμό αλλά είναι ταυτόχρονα φιλικές προς εσάς, τα κατοικίδιά σας και το περιβάλλον.

Μυοκτονίες

Μυοκτονία δεν σημαίνει μόνο εξόντωση των όποιων ποντικών και αρουραίων έχουν ήδη εισβάλλει στο σπίτι ή την αποθήκη σας, αλλά και εκείνων που ελλοχεύουν περιμετρικά και αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για να εισχωρήσουν στον προσωπικό σας χώρο. Χρησιμοποιώντας ειδικά κρεμαστά δολώματα και δολωματικούς σταθμούς στις αποχετεύσεις, επιτυγχάνουμε τη συστηματική απομάκρυνση οποιωνδήποτε τρωκτικών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απεντομώσεις

Σταθμίζοντας προσεκτικά παράγοντες όπως το είδος του εντόμου, το χώρο που απαιτεί απεντόμωση, τη χρήση του χώρου (οικιακός, επαγγελματικός), τις ανάγκες του πελάτη και την έκταση του προβλήματος, σας προτείνουμε την πλέον αποτελεσματική εφαρμογή απεντόμωσης. Οποιοδήποτε είδος και αν έχει δημιουργήσει το πρόβλημα, όπως:

 • μυρμήγκια (Κόκκινα, Κήπου, τύπο «Φαραώ»),
 • κατσαρίδες παντός τύπου (Γερμανική, Ανατολική ή Κοινή, Αμερικανική),
 • αράχνες,
 • κοριοί,
 • μύγες,
 • ψύλλοι (Ανθρώπου, Γάτας κτλ.),
 • κουνούπια και
 • ξυλοφάγα έντομα, (σαράκι, τερμίτες).

Ψεκάζοντας και απεντομώνοντας συστηματικά τα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς και δημιουργώντας αλλεπάλληλες ζώνες προστασίας περιμετρικά γύρω από την ιδιοκτησία σας, σας απαλλάσσουμε από το άγχος και τον κίνδυνο οποιωνδήποτε εντόμων.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για υπηρεσίες απολύμανσης προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες σας.