Skip to main content

Αποφράξεις Παπάγου – Αποφρακτική

Αποφράξεις Παπάγου

Αποφράξεις Παπάγου

 

 

Αποτελεσματικά, Άμεσα και πάνω απ’ όλα Έντιμα

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηρεμία μας καταστρέφεται από κάποιο αναπάντεχο και ξαφνικό πρόβλημα στα υδραυλικά του σπιτιού. Προβλήματα όπως:

 

 

 

 

 • ένας βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας,
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές,
 • μια βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη,
 • ένα φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση,
 • φρεάτια που ξεχειλίζουν και
 • ένα φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων.

Η Τύχη σας χαμογελά…

Οπουδήποτε και αν μένετε στην περιοχή του Παπάγου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η τύχη σας έχει μόλις χαμογελάσει. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα ώστε η δύσκολη κατάσταση την οποία περνάτε να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Ίσως αναρωτιέστε, όμως, πώς είναι δυνατόν να είμαστε τόσο σίγουροι. Η απάντηση είναι απλή:

1. Τα Εφόδια Μας

Ασυναγώνιστη πείρα πολλών ετών -συγκεκριμένα τριάντα πέντε- στον τομέα των αποφράξεων.Υπερσύγχρονος εξοπλισμός. Στα κατάλληλα χέρια, αποτελεί το απαραίτητο θεμέλιο μιας επιτυχούς απόφραξης – έκφραξης.Έμπιστα άτομα τα οποία έχουν δοκιμαστεί επανειλημμένα σε δύσκολες καταστάσεις και διαθέτουν εμπειρία η οποία σίγουρα περιλαμβάνει και την δική σας περίπτωση.Αριθμός συνεργείων ικανός να εξυπηρετήσει γρήγορα τους ατυχείς συμπολίτες μας που υποφέρουν από προβλήματα στα υδραυλικά ή γενικότερο στα επαγγελματικά ή οικιακά τους δίκτυα.

2. Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Εκτός από τα συνηθισμένα προβλήματα, πολλά σπιτικά στην περιοχή του Παπάγου ταλανίζονται από προβλήματα τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Δυσάρεστες συνθήκες όπως:

 

 

 • Ρίζες δέντρων ή θάμνων: οι ανεπιθύμητες ρίζες που πολλές φορές εισβάλλουν στα φρεάτια και στους αγωγούς βουλώνοντας τα και καθιστούν πλέον το δίκτυο μη αποτελεσματικό και δίκτυο. Με ριζοκοπτικό εξοπλισμό αιχμής, η εταιρεία απελευθερώνει τη ροή του δικτύου, αποκαθιστώντας τη λειτουργία του.
 • Άντληση ανεπιθύμητων υδάτων: πολλές πόλεις της Ελλάδας -ειδικά η Αθήνα- έχουν προετοιμαστεί πλημμελώς για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό της έντονης βροχόπτωσης. Το αποτέλεσμα; Νερά στα υπόγεια, στα φρεάτια και σε άλλα μέρη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Ένα τηλεφώνημά σας σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, θα μας φέρει σύντομα κοντά σας για την άμεση άντληση οποιοσδήποτε ποσότητας νερού.

 

Μόνιμη λύση σε παρόμοιες καταστάσεις

Θα ήταν παράλειψή μας να μην σας ενημερώσουμε για την δυνατότητα που υπάρχει να μη χρειαστείτε ξανά απόφραξη στο χώρο σας, είτε αυτός είναι η οικία σας, είτε ο επαγγελματικός σας χώρος. Ως εταιρία αναλαμβάνουμε την προστασία και τη συντήρηση οποιουδήποτε δικτύου ώστε να μην απαιτηθεί εργασία απόφραξης στο μέλλον, ιδιαίτερα στην περιοχή του Παπάγου: πώς;

 

 

 

 • Επιθεωρούμε προσεκτικά τις σωληνώσεις σας και προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σας καθώς και τον φόρτο του εκάστοτε δικτύου, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
 • Καθαρίζουμε προληπτικά το οριζόντιο δίκτυο οποιοδήποτε οικήματος, τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
 • Αναλαμβάνουμε την εκκένωση παντός είδους βόθρων (σηπτικών, απορροφητικών).

Συνοψίζοντας, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε! Καλέστε μας και σύντομα θα είμαστε εκεί!