Skip to main content

Αποφράξεις Πεντέλη – Αποφρακτική

Αποφράξεις Πεντέλη

Αποφράξεις Πεντέλη

 

 

Εξαιρετική Συντήρηση δικτύου, Απόφραξη ή Ξεβούλωμα με γνώμονα τον άνθρωπο και την οικονομία

Αν μένετε στη Πεντέλη θα έχετε δυστυχώς παρατηρήσει (επανειλημμένα) ότι η περιοχή μαστίζεται όχι μόνο από συνεχείς φραγές στα συστήματα των δικτύων, αλλά και από συνεργεία αποφράξεων που αποτυγχάνουν να λύσουν το πρόβλημα οριστικά. Ο λόγος; Τις περισσότερες φορές είναι η νοοτροπία του πρόχειρου, η έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού ή απαιτούμενης πείρας για μια επιτυχή απόφραξη ή ακόμη χειρότερα, μια στάση ανευθυνότητας που οδηγεί σε επαναλαμβανόμενες ακυρώσεις και αναβολές των ραντεβού με τον πελάτη.Εμείς διαφέρουμε, διαθέτοντας:ανεκτίμητη εμπειρία 35 συνεχόμενων ετών, που οφείλονται στις εξαιρετικές μας συνεργασίες, στην καλή επικοινωνία, αλλά και στην άψογη αποτελεσματικότητα όλων ανεξαιρέτως των αποφράξεών μαςάρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο στελεχώνει κάθε συνεργείο μας. Καθένας από τους συνεργάτες μας έχει αντιμετωπίσει επιτυχημένα το πρόβλημά σας ξανά και ξανάαρκετά συνεργεία, ώστε να είμαστε στη θέση να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα χωρίς να σας ταλαιπωρούμε με ατέρμονη αναμονή και καθυστερήσειςαξιόπιστο υπερσύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος διαθέτει: ¨ ειδικά αποφρακτικά οχήματα, ¨ πιεστικά μηχανήματα, ¨ βυτία και ¨ κάμερες που εξακριβώνουν σε γωνία 360ο το πρόβλημα και μας βοηθούν να καταλάβουμε ακριβώς τι πρέπει να γίνει για να έχουμε μια αποτελεσματική απόφραξη/έκφραξη. Χωρίς αυτές δεν θα ήταν δυνατόν να ξέρουμε την ακριβή αιτία του προβλήματος αλλά και το σημείο ή τα σημεία των σωληνώσεων που επηρεάστηκαν.

Συνηθισμένες Περιπτώσεις Προβλημάτων

 

 

 

 

 • φραγμένα φρεάτια
 • φραγμένες σωληνώσεις αποχέτευσης
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές
 • φραγμένες λεκάνες
 • φραγμένοι νιπτήρες και νεροχύτες
 • φραγμένες μπανιέρες
 • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων.

Οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα, να είστε βέβαιοι πως μπορούμε να το χειριστούμε άμεσα και, προπάντων, αποτελεσματικά.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Προβλήματα με ρίζες: κάνουμε ευρεία χρήση ειδικού επαγγελματικού ριζοκοπτικού εξοπλισμού και αυτό μας καθιστά ικανούς να αποφράζουμε οποιοδήποτε δίκτυο αποχέτευσης, φρεατίων, σωληνώσεων και αγωγών που έχει βουλώσει από ρίζες δέντρων και θάμνων.

Άντληση υδάτων: οπουδήποτε και αν είναι ο χώρος που πλημύρισε, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για εσάς, αντλούμε τα νερά που έχουν κατακλύσει το χώρο σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με πανίσχυρες βενζινοκίνητες ή ηλεκτρικές αντλίες.

Συντήρηση της Ομαλής λειτουργίας του Δικτύου σας

Προκειμένου να μην βρεθείτε πάλι σε μια παρόμοια κατάσταση μπορούμε να αναλάβουμε για σας:

 

 

 • την επιθεώρηση οποιουδήποτε δικτύου για πιθανές μελλοντικές φραγές
 • τον προληπτικό καθαρισμό οριζόντιων δικτύων και τη τακτική συντήρησή τους: σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση του εκάστοτε δικτύου και τις δικές σας προσωπικές ανάγκες
 • τον καθαρισμό στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων ώστε να προλάβουμε πιθανό βούλωμα
 • την απόφραξη και τον καθαρισμό στην κάθετη στήλη της αποχέτευσης οποιουδήποτε νιπτήρα, λεκάνης κτλ.
 • την εκκένωση παντός είδους βόθρων.

 

Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος για πανικό. Απλά καλέστε μας!