Skip to main content

Αποφράξεις Περισσός – Αποφρακτική

Αποφράξεις Περισσός

Αποφράξεις Περισσός

 

 

Πολυετής Πείρα, Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Ζείτε στον Περισσό και …

 

 

 

 

 • τα βουλωμένα σιφώνια,
 • τους φραγμένους σωλήνες αποχέτευσης,
 • τα ξεχειλισμένα φρεάτια,
 • τα φραγμένα δίκτυα απορροής όμβριων νερών,
 • τους βουλωμένους νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες καθώς και τις λεκάνες γεμάτες από ακαθαρσίες,

έχουν καταντήσει ένα πραγματικό βασανιστήριο, έτσι δεν είναι; Τότε… καλέστε τους ειδικούς, σήμερα κιόλας! Διαθέτουμε 35χρονη πείρα σε αποφράξεις – εκφράξεις, και μπορούμε και σας απαλλάσσουμε τελείως από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, με υπευθυνότητα και λογικές χρεώσεις.Πλημμύρες; Πολλές φορές τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τα ελλιπή αντιπλημμυρικά έργα επιφέρουν καταστροφικά αποτελέσματα στους προσωπικούς μας χώρους, γεμίζοντας νερά τις αποθήκες και τα υπόγεια. Τα συνεργεία μας είναι έτοιμα να προσέλθουν άμεσα στο χώρο που επιθυμείτε και να αντλήσουν όλη την ποσότητα των υδάτων, ταχύτατα και οικονομικά.

Αποφράξεις και… όχι μόνο

Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει μόνο την έκφραξη του βουλωμένου δικτύου σας. Μπορεί επίσης να φροντίσει να μην βουλώσει ποτέ ξανά. Δείτε ορισμένες από τις υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

 

 

 

 

 • λεπτομερή επιθεώρηση των φρεατίων και του οριζόντιου δικτύου σας καθώς και τον προληπτικό καθαρισμό τους σε συνεχή χρονικά διαστήματα, σε ετήσια, εξάμηνη ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας·
 • καθαρισμός της αποχέτευσης σας από λύματα όμβριων υδάτων και των σιφωνίων σας, όπως και όλων των σωληνώσεων στα είδη υγιεινής σας·
 • εκκένωση βόθρων (σηπτικών και απορροφητικών).

3 Λόγοι για να Επιλέξετε Εμάς

 

 

 • Έχουμε αντιμετωπίσει επανειλημμένες φορές παρόμοιες προκλήσεις, πάντοτε επιτυχημένα. Όλο το προσωπικό μας έχει αποκτήσει την απαραίτητη πείρα στον τομέα των αποφράξεων και έχει εκπαιδευτεί πλήρως στη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού μας.
 • Φέρουμε στη διάθεση σας τον εξοπλισμό που χρειάζεται για αποφράξεις παντός τύπου, ανεξάρτητα από το λόγο που προκαλούνται. Συγκεκριμένα:

 

 

 • κάμερες αποχετεύσεων. Έχουμε στη διάθεση μας ειδικές κάμερες οι οποίες εισχωρούν σε σημεία που δεν μπορούν να φτάσουν ανθρώπινα μάτια. Οι κάμερες αυτές καταγράφουν τα πάντα σε γωνία 360μοιρών αναδεικνύοντας πλήρως την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.

 

 

 

 

 • ριζοκοπτικά μηχανήματα: ειδικά στην περιοχή του Περισσού όπου το πράσινο αφθονεί, οι ρίζες των δέντρων και των θάμνων συχνά αναπτύσσονται μέσα σε δίκτυα προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Η εταιρία μας είναι εξοπλισμένη με ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εισχωρούν σε σωλήνες κάθε τύπου, ανεξαρτήτως μεγέθους, και να αφαιρούν ρίζες δέντρων και θάμνων που εφορμούν στις αποχετεύσεις σας φράζοντάς τες.

 

 

 

 

 • Έχουμε στη διάθεση μας πολλά συνεργεία τα οποία λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο έτσι ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε χωρίς καθυστέρηση όποια στιγμή και αν μας καλέσετε.

Τέλος θα αποφράξουμε το δίκτυο σας ώστε να είναι λειτουργικό διαρκώς, και όχι για λίγο μόνο διάστημα. Προσέχοντας ώστε να μην προκληθούν επιπλέον φθορές στο δίκτυο, αποφεύγουμε την περιττή ταλαιπωρία για σας και την οικογένειά σας.Μην περιμένετε άλλο. Καλέστε μας τώρα και δείτε από κοντά τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα μας.