Skip to main content

Αποφράξεις Ροδόπολη – Αποφρακτική

Αποφράξεις Ροδόπολη

Αποφράξεις Ροδόπολη

 

 

Γρήγορη Εξυπηρέτηση Αξιόπιστα και Έντιμα

Ο λόγος που βρίσκεστε εδώ δεν είναι απλά ενημερωτικός, έτσι δεν είναι; Η γαλήνη σας πιθανότατα έχει διαταραχτεί από κάποιο αναπάντεχο πρόβλημα στα υδραυλικά του σπιτιού σας, ή σε κάποιο από τα δίκτυα απορροής υδάτων ή λυμάτων στην επιχείρηση, την πολυκατοικία ή τη μονοκατοικία σας. Οι πιθανές καταστάσεις αναρίθμητές. Ίσως σχετίζονται με κάποιον/ κάποια:

 

 

 

 

 • βουλωμένο νεροχύτη ή νιπτήρα;
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές;
 • βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη;
 • φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση;
 • φρεάτια που ξεχειλίζουν;
 • φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων;

Άμεση Αποκατάσταση

Σε οποιοδήποτε σημείο της Ροδόπολης και αν μένετε, μπορούμε να σπεύσουμε σε βοήθειά σας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα ώστε η δυσχερής απόφραξη που σας ταλαιπωρεί να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Εξετάστε, παρακαλούμε, τις εγγυήσεις μας:

Οι Εγγυήσεις

Πείρα, θεμελιωμένη σε πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο χώρο. Πιο συγκεκριμένα, 35 ολόκληρα χρόνια στον κλάδο των αποφράξεων.Υπερσύγχρονος εξοπλισμός. Στα έμπειρα χέρια μας, ο αποφρακτικός μας εξοπλισμός εγγυάται επιτυχείς αποφράξεις – εκφράξεις. Ένα παράδειγμα θα σας πείσει: ειδικές κάμερες αποχετεύσεων εισέρχονται στο φραγμένο δίκτυο και αποκαλύπτουν με απόλυτη σιγουριά το σημείο αλλά και το αίτιο της φραγής.Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές δύσκολες περιπτώσεις αποφράξεων και διαθέτει εμπειρία και κατανόηση.Αρκετά συνεργεία ώστε να αποκαθιστούμε το κάθε πρόβλημα άμεσα και δίχως λίστες αναμονής.Χρειάζεστε κάτι περισσότερο;

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Με ιδιαίτερη προθυμία, εκτός από τα συνηθισμένα προβλήματα, θα σας στηρίξουμε και σε άλλου είδους καταστάσεις οι οποίες απαιτούν πιο εξειδικευμένη αντιμετώπιση:

 

 

 • Ρίζες δέντρων ή θάμνων: αν και το πράσινο είναι ομολογουμένως όμορφο, οι ρίζες των δέντρων πολλές φορές εισβάλλουν στα φρεάτια και στους αγωγούς δυσχεραίνουν ή και διακόπτουν τη ροή του δικτύου, με αποτέλεσμα ένα μη λειτουργικό πλέον δίκτυο.
 • Άντληση ανεπιθύμητων υδάτων: λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας της πρωτεύουσας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό της έντονης βροχόπτωσης, πολλοί συμπολίτες μας «παλεύουν» με νερά στα υπόγεια, στα φρεάτια και σε άλλα μέρη του σπιτιού. Με ένα τηλέφωνό θα σπεύσουμε να σας βοηθήσουμε.

 

Έκτακτες Καταστάσεις; Μόνιμη Λύση!

Υπάρχει δυνατότητα να μην χρειαστείτε ποτέ ξανά βοήθεια για απόφραξη στον χώρο σας, είτε αυτός είναι το σπίτι σας, είτε ο επαγγελματικός σας χώρος. Μπορείτε να μας αναθέσετε την επιτήρηση και τη συντήρηση του δικτύου σας ώστε να μην απαιτηθεί εργασία απόφραξης στο μέλλον, ειδικά στην περιοχή της Ροδόπολης. Τέλος τα αγωνιώδη τηλεφωνήματα και ο δικαιολογημένος, κατά τα άλλα, πανικός. Θα αξιοποιήσουμε την πολύχρονη πείρα μας για να:

 

 • επιθεωρήσουμε και να αναλύσουμε προσεκτικά τις σωληνώσεις σας ώστε να προχωρήσουμε σε προληπτικό καθαρισμό τους ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σας, τον φόρτο του εκάστοτε δικτύου αλλά και τις επιθυμίες σας, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα·
 • καθαρίσουμε προληπτικά το οριζόντιο δίκτυο οποιοδήποτε οικήματος, τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων·
 • αναλάβουμε την εκκένωση παντός είδους βόθρου.

 

Συνεπώς, τέλος η απόγνωση! Καλέστε μας και, σύντομα, όλα θα τακτοποιηθούν.