Skip to main content

Αποφράξεις Σταμάτα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Σταμάτα

Αποφράξεις Σταμάτα

 

 

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Απόφραξης / Έκφραξης – Ταχύτατη Εξυπηρέτηση – Εντιμότητα

Αν αναζητάτε εταιρεία αποφράξεων με ιδιαίτερη εξοικείωση στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής της Σταμάτας, βρήκατε την κατάλληλη ιστοσελίδα!Το γραφείο μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα, ταχύτατα και έντιμα, αποφράσσοντας οποιοδήποτε δίκτυό σας έχει φραγεί, σε χρόνο μηδέν και με λογικές χρεώσεις.

Ιδιαίτερο πρόβλημα; Ορισμένες φορές, μια περίπτωση απόφραξης σχετίζεται με ακόμη πιο ιδιαίτερες ή περίπλοκες καταστάσεις. Λόγου χάρη:

 

 

 • Ρίζες δέντρων ή θάμνων: το πράσινο είναι πάντοτε όμορφο και ελκυστικό αλλά, μερικές φορές, είναι και καταστροφικό για τις σωληνώσεις. Οι διάφορες ρίζες που εισβάλλουν στα φρεάτια και στους αγωγούς προκαλούν φραγή με αποτέλεσμα ένα δυσλειτουργικό ή και ολότελα κατεστραμμένο δίκτυο.

Με ριζοκοπτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας απελευθερώνουμε τη ροή και αποκαθιστούμε τη λειτουργία του δικτύου σας.

 • Άντληση ανεπιθύμητων υδάτων: ορισμένα καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό της έντονης βροχόπτωσης, προκαλούν απόγνωση σε κατοίκους και επιχειρηματίες της Σταμάτας, κατακλύζοντας με νερά υπόγεια, φρεάτια και αποθήκες. Με τηλεφώνημά σας σπεύδουμε και αντλούμε με πανίσχυρες αντλίες ολόκληρη την ποσότητα του νερού.

 

Τα Εχέγγυά μας

Πείρα που αριθμεί 35 ολόκληρα χρόνια στον κλάδο των αποφράξεων. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μην γνωρίζουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε.Υπερσύγχρονος εξοπλισμός. Στα δικά μας χέρια αυτά τα εργαλεία θα μετατρέψουν οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης σε μακρινή ανάμνηση.Εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό, δοκιμασμένο ξανά και ξανά, σε δύσκολες καταστάσεις, με εμπειρία και κατανόηση η οποία σίγουρα καλύπτει και τη δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.Αρκετά συνεργεία ώστε να λύνουμε το κάθε πρόβλημα άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.

Πώς να απαλλαχτείτε…

Θα ήταν κατάλληλο σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσουμε για τις υπόλοιπες εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχουμε για να μην χρειαστείτε άμεση απόφραξη στον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας οποιουδήποτε δικτύου σας. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε πάλι για την κατάσταση των αγωγών σας ή των φρεατίων σας. Σας παρέχουμε:

 

 

 

 • προσεκτική επιθεώρηση των σωληνώσεών σας ώστε να προχωρήσουμε στον προληπτικό καθαρισμό τους ανάλογα με τις ανάγκες του οικήματός σας και την ποσότητα ή το είδος των λυμάτων που εξυπηρετεί το δίκτυό σας, καθώς και με βάση τις επιθυμίες σας. Η επιθεώρηση μπορεί να γίνεται ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
 • Προληπτικό καθαρισμό στο οριζόντιο δίκτυο οποιουδήποτε οικήματος, στα φρεάτια και στις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
 • Αναλαμβάνουμε την εκκένωση παντός είδους βόθρων.

Συνηθισμένα Προβλήματα

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε και τις συνήθεις περιπτώσεις που καλύπτει η εταιρία μας:

 

 

 

 

 • βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας,
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές,
 • βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη,
 • φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση,
 • φρεάτια που ξεχειλίζουν και
 • κάποιο φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων.

Μην πανικοβάλλεστε πλέον από τέτοιου είδους προβλήματα. Αφήστε τα στους ειδικούς