Skip to main content

Αποφράξεις Σούρμενα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Σούρμενα

Αποφράξεις Σούρμενα

 

 

Αποφράξεις, Συντηρήσεις Δικτύων στα Σούρμενα Αττικής

Αν μένετε στα Σούρμενα Αττικής έχετε δυστυχώς αντιληφθεί προσωπικά ότι γενικά η περιοχή μαστίζεται όχι μόνο από συνεχείς φραγές στα συστήματα των δικτύων, αλλά και από αυτοαποκαλούμενους «επαγγελματίες» οι οποίοι κάθε άλλο παρά σχολαστικοί είναι στην εργασία τους. Συχνά, ο κατάλληλος εξοπλισμός σπανίζει, η απαιτούμενη πείρα λείπει, με αποτέλεσμα, η απόφραξη να γίνεται με μερική επιτυχία ή και καθόλου επιτυχία.Αναρωτιέστε σε τι διαφέρουμε εμείς; Εμείς διαθέτουμε:πραγματική πείρα 35 συνεχόμενων ετών. Σε αυτή οφείλονται και οι εξαιρετικές μας συνεργασίες., όπως και στην καλή μας επικοινωνία, αλλά και στην άψογη αποτελεσματικότητα μαςκατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο στελεχώνει το κάθε μας συνεργείο. Όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες μας έχουν αντιμετωπίσει επιτυχημένα προβλήματα σαν τα δικά σας ξανά και ξανάαρκετά συνεργεία, ώστε να είναι εύκολο να σας εξυπηρετούμε άμεσα, χωρίς να σας ταλαιπωρούμε. Ξεχάστε τις αναμονές και τις αναβολέςπραγματικά υπερσύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος διαθέτει όχι μόνο ειδικά αποφρακτικά οχήματα, πιεστικά μηχανήματα, και βυτία, αλλά επίσης κάμερες που εξακριβώνουν σε γωνία 360ο το πρόβλημα και μας ικανώνουν να καταλάβουμε με κάθε ακρίβεια την πορεία ενέργειάς μας για να έχουμε μια αποτελεσματική απόφραξη/έκφραξη. Πώς θα μπορούσαμε να ξέρουμε την ακριβή αιτία του προβλήματος, αλλά και το τμήμα της σωλήνωσης που επηρεάστηκε χωρίς αυτές;

Τι Αντιμετωπίζουμε συνήθως

 

 

 • φραγμένα φρεάτια
 • φραγμένες σωληνώσεις αποχέτευσης
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές
 • φραγμένες λεκάνες
 • φραγμένους νιπτήρες και νεροχύτες
 • φραγμένες μπανιέρες
 • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων.

 

Κάθε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά αν ο επαγγελματίας γνωρίζει τη λύση του. Και εμείς ξέρουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Ιδιαίτερες Υπηρεσίες

Ρίζες: χρησιμοποιούμε ευρέως τον ειδικό επαγγελματικό ριζοκοπτικό εξοπλισμό μας και έτσι αποφράζουμε οποιοδήποτε δίκτυο αποχέτευσης, φρεατίων, σωληνώσεων και αγωγών βουλώσει από ρίζες δέντρων και θάμνων οι οποίες είτε απλώς ραγίζουν, είτε σπάζουν τον αγωγό.

Άντληση υδάτων: οπού και αν μένετε στα Σούρμενα, όποιος χώρος και αν πλημύρισε, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για εσάς, αντλούμε τα νερά από το χώρο σας γρήγορα, με πανίσχυρες βενζινοκίνητες ή ηλεκτρικές αντλίες.

Συντήρηση για την Ομαλή Λειτουργία του Δικτύου

Δεν είναι καλύτερα να χρειαστείτε ξανά έκτακτες αποφράξεις που προκαλούν μόνο ανησυχία και άγχος; Αναλαμβάνουμε λοιπόν:

 

 

 

 • την επιθεώρηση του δικτύου για πιθανές μελλοντικές φραγές
 • τον προληπτικό καθαρισμό οριζόντιων δικτύων και τη τακτική συντήρησή τους σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση του δικτύου
 • τον καθαρισμό στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων για να αποφύγουμε πιθανό βούλωμα
 • την απόφραξη και τον καθαρισμό στην κάθετη στήλη της αποχέτευσης οποιουδήποτε νιπτήρα, λεκάνης κτλ.
 • την εκκένωση παντός είδους βόθρων, είτε ανήκουν στους σηπτικούς, είτε στους απορροφητικούς.

Συνδεθείτε τώρα με το τηλεφωνικό μας κέντρο και σύντομα θα είμαστε κοντά σας!