Skip to main content

Απολυμάνσεις Αλσούπολη – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Αλσούπολη

Απολυμάνσεις Αλσούπολη Η Αλσούπολη, με το υπέροχο και πρωτότυπο ρυμοτομικό της σχέδιο, τις πανέμορφες αυλές, το πράσινο και τους καλοδιαμορφωμένους κήπους, περιλαμβάνεται στις ωραιότερες γειτονιές της Αττικής. Ποντίκια και αρουραίοι, όμως, καθώς και πάμπολλα έντομα, αποτελούν ένα συνεχή εφιάλτη για τους κατά τα άλλα τυχερούς κατοίκους της Αλσούπολης.Το γραφείο μας παρέχει σε εσάς και τους γείτονές σας μόνιμη λύση στο πρόβλημα των τρωκτικών και των εντόμων. Αν αναζητάτε αξιόπιστες υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών, που να φέρουν πραγματικά το επιθυμητό αποτέλεσμα, είμαστε οι άνθρωποί σας.Ξέρουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής σας ξέρουμε, επίσης, πολύ καλά τη δουλειά μας. Με τεχνικές απολύμανσης και σκευάσματα τελευταίας τεχνολογίας απομακρύνουμε και εξοντώνουμε:

 • ποντίκια οποιουδήποτε… μεγέθους
 • αρουραίους παντός τύπου (Κοινός, του Αγρού κτλ.).

Με ανάλογη αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από την ενοχλητική παρουσία κάθε είδους ιπτάμενων και ερπόντων εντόμων, όπως

 • κατσαρίδων παντός τύπου (Γερμανικές, Ανατολικές ή Κοινές, Αμερικανικές),
 • αραχνών και μυρμηγκιών (Κόκκινα, Κήπου, τύπου «Φαραώ»),
 • κοριών και ψύλλων (του Ανθρώπου, της Γάτας κτλ.),
 • κουνουπιών, μυγών και
 • άλλων εντόμων, όπως των τερμιτών, του σαρακιού, των ακάρεων, των σκώρων και των σφηκών.

Αυτό που θέλουμε για σας είναι άψογη απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία με τη μικρότερη ταλαιπωρία και στην πλέον συμφέρουσα σχέση χρέωσης και παρεχόμενων υπηρεσιών.Σύγχρονες Απολυμάνσεις Αποτελεσματική απολύμανση μπορεί να γίνει μόνο όταν συνδυάζονται αρμονικά:

 • ο ειδικός εξοπλισμός,
 • η άριστη γνώση του αντικειμένου,
 • και, φυσικά, η πολύτιμη πείρα.

Διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ειδικά σχεδιασμένων εντομοκτόνων και απολυμαντικών, σας εγγυόμαστε για τη γοργή και πλήρη εξαφάνιση κάθε ίχνους εντόμων ή τρωκτικών από οποιοδήποτε σημείο της αυλής, του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

 

Ένα Παράδειγμα…

Ένα μικρό παράδειγμα της αποτελεσματικότητας των τεχνικών μας μέσων είναι τα ειδικά εντομοκτόνα gel που χρησιμοποιούμε. Αυτά κολλούν στο σώμα των εντόμων τα οποία προτού εξοντωθούν μεταφέρουν την εντομοκτόνο δράση τους και στη φωλιά, με αποτέλεσμα τη θανάτωση ολόκληρης της αποικίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη ριζική απομάκρυνση όλων των εντόμων, κι όχι απλά μια επιφανειακή, εφήμερη λύση.

 

Μακροχρόνια Προστασία

Θέλετε ακόμη καλύτερη προστασία; Σας την προσφέρουμε:

 1. Περιμετρικοί ψεκασμοί ολόγυρα του χώρου απολύμανσης σε μεγάλη ακτίνα δημιουργούν αλλεπάλληλες ζώνες προστασίας την οποία δεν θα είναι πλέον σε θέση να διαπεράσουν τα επικίνδυνα αυτά ζωύφια.
 2. Κρεμαστά δολώματα επικρέμονται στα φρεάτια και τους φωταγωγούς και δολωματικοί σταθμοί τοποθετούνται προσεκτικά σε υπαίθριους χώρους, στα σημεία όπου είναι βέβαιο πως θα περάσουν ποντικοί και αρουραίοι στην προσπάθειά τους να εισβάλλουν στον προσωπικό σας χώρο. Ελέγχοντας αυτά τα σημεία, ελέγχετε αποτελεσματικά όλη την έκταση της ιδιοκτησίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας Διότι…

 • μια σωστή απολύμανση προστατεύει την υγεία τη δική σας καθώς και των αγαπημένων σας προσώπων από σοβαρές ή ακόμη και θανατηφόρες ασθένειες, όπως η σαλμονέλα, η νόσος του Weil και η φυματίωση, αλλά και η δυσεντερία, η γαστρεντερίτιδα και ο τύφος
 • όταν το πρόβλημα των εντόμων και των ποντικών παίρνει μεγάλες διαστάσεις, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ποντικοφάρμακα και εντομοκτόνα οικιακής χρήσης –όπως έχετε ήδη διαπιστώσει
 • είμαστε σοβαροί επαγγελματίες και γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να σας εξασφαλίσουμε μόνιμη ανακούφιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε αυτοπροσώπως τις σημαίνει επαγγελματική απολύμανση.