Skip to main content

Απολυμάνσεις Ανάβυσσος – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Ανάβυσσος

Απολυμάνσεις Ανάβυσσος

Απαλλάσσουμε τον ιδιωτικό σας χώρο από έντομα και τρωκτικά!

Απολαυστική θάλασσα και μικρή απόσταση από το κέντρο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Αναβύσσου, μιας από τις ωραιότερες περιοχές της Αττικής. Ωστόσο, τα επιβλαβή έντομα και τα τρωκτικά φαίνεται πως επίσης προτιμούν τη συγκεκριμένη περιοχή.Τρωκτικά και πολυάριθμα έντομα εισχωρούν στις ιδιοκτησίες σας, δίχως φυσικά να φείδονται τις μονοκατοικίες, τις επιχειρήσεις και τους χώρους εστίασης. Αν είστε κι εσείς ένας από τους ατυχείς κατοίκους της Αναβύσσου που έχει παρόμοια προβλήματα, κάνετε καλά που παίρνετε στα σοβαρά το ζήτημα.

Το Γνωρίζατε αυτό;

 • Υπάρχουν διάφορες αρρώστιες όπως, λόγου χάρη, η σαλμονέλα, η ικτερική λεπτοσπείρωση (νόσος του Weil), η δυσεντερία, η γαστρεντερίτιδα, η ελονοσία, η προσβολή από το κολοβακτηρίδιο E.coli, ο τύφος και η φυματίωση – για να αναφέρουμε μερικές μόνο ασθένειες – οι οποίες μεταδίδονται στον άνθρωπο από τα μικρόβια των οποίων φορείς είναι τα ποντίκια, οι αρουραίοι και τα έντομα, όπως οι κατσαρίδες και τα κουνούπια.
 • Τα άτομα που πλήττονται κυρίως από τα έντομα και τα τρωκτικά είναι τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και όσοι αντιμετωπίζουν χρόνιες παθήσεις.

Μήπως δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε;

Μήπως έχετε ήδη δοκιμάσει ξανά και ξανά να ξεφορτωθείτε ποντίκια, αρουραίους και κάθε λογής έντομα που διαταράσσουν τη γαλήνη σας, δίχως όμως μόνιμο αποτέλεσμα; Αν επιθυμείτε μια μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας, επιλέξτε τη μόνη σωστή κίνηση: απευθυνθείτε στους επαγγελματίες.

Κι όμως, Υπάρχει Λύση

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας διαθέτουν πολυετή πείρα και έχουν εξυπηρετήσει επανειλημμένα γείτονές σας στην περιοχή της Αναβύσσου, αναλαμβάνοντας την πλήρη και αποτελεσματική απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία οποιουδήποτε χώρου, είτε οικιακού, είτε επαγγελματικού, ανεξάρτητα από το είδος ή την έκταση που έχει πάρει το πρόβλημα.Πείρα, σύγχρονος εξοπλισμός και άριστη επικοινωνία αποτελούν για μας την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των απολυμάνσεων, των απεντομώσεων και των μυοκτονιών που πραγματοποιούμε καθώς εγγυόμαστε παράλληλα και μια κατά το δυνατόν μόνιμη, ουσιαστική λύση.

Απολύμανση, Απεντόμωση και Μυοκτονία

Υπηρεσίες απολύμανσης: Οι απολυμαντικές ουσίες που χρησιμοποιούμε, αν και είναι φιλικές προς το περιβάλλον, αφαιρούν κάθε είδος βρωμιάς και ρύπων, όσος καιρός και αν έχει περάσει από την εμφάνισή τους, εξοντώνοντας κάθε παθογόνο μικροοργανισμό όπως μικρόβια, μύκητες και βακτηρίδια.

Υπηρεσίες απεντόμωσης: στόχος των απεντομώσεων που εφαρμόζουμε είναι να απομακρύνουμε

 • κατσαρίδες,
 • μυρμήγκια,
 • κοριούς,
 • ψύλλους,
 • αράχνες,
 • κουνούπια,
 • μύγες,
 • σαράκι,
 • τερμίτες

από τον χώρο σας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όχι προσωρινά.Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε διαφορετική φαρμακευτική ουσία ανάλογα με το είδος του εντόμου και επίσης φροντίζουμε να ψεκάζουμε συστηματικά τα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς όπου αποικούν και αναπτύσσονται ταχύτατα ιπτάμενα και έρποντα έντομα. Επίσης, ψεκάζουμε περιμετρικά τον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να διαμορφώσουμε αλλεπάλληλες ζώνες προστασίας που θα απωθήσουν και θα εξοντώσουν οποιοδήποτε έντομο θελήσει να εισβάλλει ξανά στον προσωπικό σας χώρο.

Υπηρεσίες μυοκτονίας:

Εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, μυοκτονικές ουσίες τελευταίας τεχνολογίας και προσεκτικές τοπικές εφαρμογές με ειδικά κρεμαστά δολώματα και δολωματικούς σταθμούς σε φρεάτια και φωταγωγούς, κρατάμε μακριά ποντίκια και αρουραίους και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Μάθετε να αναγνωρίζετε τα σημάδια

 • Αν δείτε έντομα
 • Αν ανακαλύψετε κατάλοιπα τους όπως ωοθήκες και εκδύματα
 • Αν βρείτε διάφορες ακαθαρσίες
 • Αν υπάρχουν δυσάρεστες οσμές, που παραμένουν ακόμη και μετά τον καθαρισμό του χώρου
 • Αν διακρίνετε καταστροφές σε έπιπλα και άλλα αντικείμενα από ξύλο ή πλαστικό

τότε είναι βέβαιο πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Μην περιφρονείτε τον κίνδυνο για αυτούς που αγαπάτε: επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.