Skip to main content

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη

Απαλλαχτείτε από τους πιο ενοχλητικούς και επικίνδυνους «εισβολείς» της ιστορικής Αργυρούπολης

Αν κατοικείτε στην Αργυρούπολη, είστε προνομιούχος. Αποτελεί μια από τις συνοικίες της Αθήνας που συνδυάζουν αυξημένη οικιστική και εμπορική δόμηση αλλά και πλούσια προσφυγική ιστορία. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι αρνητικό στην περιοχή.

Το πρόβλημα

Τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) καθώς και διαφόρων ειδών έντομα εισβάλλουν σε σπίτια, καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους, διαταράσσοντας την ηρεμία σας και εγκυμονώντας πολύ σοβαρούς κινδύνους για την υγεία σας, αλλά και για την υγεία της οικογένειάς σας.Αν έχετε παρατηρήσει κάποια από τις παρακάτω ενδείξεις αυτού του προβλήματος, όπως

 • ζωντανά έντομα που δραστηριοποιούνται έντονα τα βράδια
 • ωοθήκες και εκδύματα εντόμων, όπως οι κατσαρίδες, τα οποία αλλάζουν το δέρμα τους όταν ενηλικιώνονται
 • περιττώματα και ακαθαρσίες διαφόρων τρωκτικών ή εντόμων
 • δυσάρεστες οσμές
 • φθορές σε αντικείμενα του χώρου σας

έχετε δυστυχώς πληγεί από εστίες εντόμων και ποντικιών, οι οποίες ήδη αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο τόσο για την υγεία σας όσο και για την περιουσία σας.

Ποια είναι η λύση;

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο από επαγγελματίες με πείρα δεκαετιών στις απολυμάνσεις και αναλαμβάνει υπεύθυνα την πλήρη και, κατά το δυνατόν, μόνιμη απολύμανση των εσωτερικών ή των εξωτερικών χώρων σας στην περιοχή της Αργυρούπολης, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Απεντομώσεις: θέλουμε να προστατέψουμε τον ιδιωτικό σας χώρο, είτε είναι υπαίθριος είτε όχι, από την εισβολή οποιωνδήποτε εντόμων. Η απεντόμωση που σας προτείνουμε διακρίνεται σε διάφορες εφαρμογές, ειδικά σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση ενός ή περισσότερων ειδών εντόμων, όπως: κατσαρίδων, μυρμηγκιών, κοριών, ψύλλων, αραχνών, κουνουπιών, μυγών και ξυλοφάγων εντόμων, όπως το σαράκι και οι τερμίτες.

Ειδικά η περιοχή της Αργυρούπολης μαστίζεται από αποικίες εντόμων που αναπαράγονται στα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς και δυστυχώς εξαπλώνονται σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους αποτελώντας εστίες μόλυνσης εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων.Με τον ειδικό εξοπλισμό μας και οδηγό την πείρα δεκαετιών στο αντικείμενο αυτό, ψεκάζουμε εσωτερικά τα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς σας, καθώς και περιμετρικά στο χώρο σας προκειμένου να δημιουργήσουμε αλλεπάλληλες ζώνες προστασίας που αποτελούν την πλέον μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα των εντόμων.Μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, αποθήκες, υπόγεια, επαγγελματικοί χώροι, χώροι εστίασης διαφόρων ειδών, κοινόχρηστοι χώροι, αλλά και μικρότερες εσωτερικές εστίες όπως ντουλάπες, συρτάρια, ντουλάπια, έπιπλα – ουσιαστικά οποιοδήποτε σημείο και αν έχει πληγεί από τα ζωύφια είμαστε σε θέση να το απολυμάνουμε σύντομα, χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία για εσάς και την οικογένειά σας, και δίχως να κινδυνέψουν άνθρωποι και κατοικίδια.

 • Μυοκτονίες: Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και οι αξιόπιστες, αποτελεσματικές και φιλικές για το περιβάλλον λύσεις που σας προτείνουμε, προστατεύουν τους ενοίκους και τους χρήστες του χώρου. Θα απομακρύνουμε ποντίκια, αρουραίους και κάθε λογής ανεπιθύμητο τρωκτικό ή ζωύφιο, διασφαλίζοντας μάλιστα μια κατά το δυνατόν μόνιμη λύση του προβλήματός.

Ειδικά στην περιοχή της Αργυρούπολης, μια αποτελεσματική μυοκτονία θα πρέπει να περιλαμβάνει απαραιτήτως ειδικές δράσεις στα φρεάτια των αποχετεύσεων. Με τη χρήση ειδικών κρεμαστών δολωμάτων και δολωματικών σταθμών, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, απαλλάσσοντάς σας από τα επικίνδυνα για την υγεία σας τρωκτικά.

Η Εγγύησή μας

Επαγγελματισμός, εμπειρία δεκαετιών στο χώρο, εντιμότητα, σεβασμός, συνεχής επικοινωνία στο καθετί με τους πελάτες μας και άμεση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν κάθε μας συνεργασία. Ωστόσο, προτού εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνική απολύμανσης, απεντόμωσης ή μυοκτονίας,

 • θα αναλύσουμε προσεκτικά το πρόβλημά σας,
 • θα σας περιγράψουμε με σαφήνεια τις επιλογές που μπορείτε να έχετε,
 • θα επιλέξετε την καλύτερη για εσάς λύση και
 • θα την εφαρμόσουμε συστηματικά και υπεύθυνα, σαν να επρόκειτο για τον προσωπικό μας χώρο.

Μιλήστε μαζί μας και απαλλαχτείτε μια για πάντα από τους ενοχλητικούς αυτούς «επισκέπτες»!